Ανησυχία στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Ανησυχία στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου στον αγώνα με την Μπασκόνια - Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Μπαρτζώκας.

Ατυχος στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου τραυματίστηκε και έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια. Ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών έπεσε άτσαλα στο παρκέ κρατώντας το πόδι του και σφαδάζοντας από τον πόνο!

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του και τον βοήθησαν να σηκωθεί και να πάει στον πάγκο, ενώ λίγο αργότερα έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Χαραλαμπόπουλος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Ωστόσο, περισσότερα για την κατάσταση του διεθνούς φόργουορντ θα γίνουν γνωστά μετά το παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Ο τραυματισμός του 23χρονου άσου «πάγωσε» το ΣΕΦ και προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να περιμένει και αυτός τα νεότερα για την κατάσταση και τον τραυματισμό που υπέστη ο διεθνής φόργουορντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ