Έλις: «Πιο πεινασμένος και πιο ταπεινός στις προπονήσεις από αύριο»

Έλις: «Πιο πεινασμένος και πιο ταπεινός στις προπονήσεις από αύριο»

Ο Οκτάβιους Έλις πραγματοποίησε πολύ καλό ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε περήφανος για τον εαυτό του, ωστόσο τόνισε ότι από αύριο θα δουλέψει ακόμα σκληρότερα.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 80-70 της Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Οκτάβιους Έλις να πραγματοποιεί εξαιρετικό ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των Πειραιωτών, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό του, αλλά από αύριο θα δουλέψει ακόμα σκληρότερα. Παράλληλα, ανέφερε πως έκανε το παιχνίδι του και ότι του ζήτησε ο προπονητή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οκτάβιους Έλις:

«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις από αύριο πιο πεινασμένος και πιο ταπεινός.

H Euroleague έχει πιο έμπειρους παίκτες που παίρνουν το παιχνίδι πιο πολύ στα σοβαρά. Υπάρχουν θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην διοργάνωση. Η ένταση στις προπονήσεις είναι πιο υψηλή. Είναι διαφορετικό ακόμα και το να… περπατάς στην Euroleague.

Ο κόουτς είπε να κάνω το παιχνίδι μου.Να είμαι rim protector και να παίζω με ενέργεια, να κάνω όλη τη… βρώμικη δουλειά και να γίνομαι καθημερινά όσο καλύτερος μπορώ.

Έβγαλα κραυγή μετά το κάρφωμα γιατί έτσι είναι ο τρόπος που παίζω. Θέλω να βγάζω ενέργεια και να μεταφέρω την ενέργεια αυτή και στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο.

Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να βάλω πράγματα στο ποστ και να κάνω… βρώμικη δουλειά. Δεν είμαι ο παίκτης που θα σκοράρει, αλλά θα κάνω όλα τα μικρά πράγματα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ