Χειρουργήθηκε σήμερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Χειρουργήθηκε σήμερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Με τις ευχές όλων να είναι η τελευταία κακοτυχία που τον βρήκε, ο Βασίλης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Όλα πήγαν καλά…

Ήταν ο άτυχος της βραδιάς. Μιας βραδιάς που, υπό διαφορετικές συνθήκες, μπορεί και να ήταν η καλύτερη φετινή, καθώς η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν (και χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη) εξαιρετική, καθώς ο Οκτάβιους Έλις έδειξε ότι έχει θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς για πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό τόσοι νέοι Έλληνες παίκτες είχαν τόσο μεγάλη συμμετοχή. Ο τραυματισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ήρθε να επισκιάσει τα πάντα.

«Πλήρης ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στην ποδοκνημική» ήταν η γνωμάτευση κι αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Λίγο πριν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο κι όπως είπαν οι γιατροί όλα πήγαν καλά. Βεβαίως, αυτό δεν είναι παρά η αρχή μιας μακράς πορείας 2.5 μηνών, που θα χρειαστούν για να επιστρέψει ο διεθνής παίκτης στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Χαραλαμπόπουλος θα περάσει το πρώτο στάδιο ανάρρωσης και μετά θα ξεκινήσει παράλληλα με τις φυσικοθεραπείες, ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Το κακό είναι πως η άτυχη στιγμή συνέβη όταν ο Βασίλης ανέβασε στροφές, όταν άρχισε να αποδίδει καλύτερα στις προπονήσεις, όταν πήρε χρόνο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και όταν έδειξε ότι έχει θέση στην Ευρωλίγκα, καθώς στο διάστημα συμμετοχής του κόντρα στην Μπασκόνια ήταν θετικότατος.

Η ευχή όλων είναι γρήγορα να ξεπεράσει την αναποδιά και να επιστρέψει πιο δυνατός, καθώς το μέλλον τού ανήκει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ