Στο τραπέζι του Ολυμπιακου ο ΜακΚίσικ (vids)

Στο τραπέζι του Ολυμπιακου ο ΜακΚίσικ (vids)

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι ο 29χρονος Αμερικανός, Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για την περιφέρειά του. Και αυτό δεν είναι μυστικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, μάλιστα, το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι αυτό του Σακίλ ΜακΚίσικ. Ενός σπουδαίου παίκτη, που και φέτος προκάλεσε αίσθηση με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ο 29χρονος small forward δεν είναι το στιλ του παίκτη που φέρεται να αναζητά ο Ολυμπιακός (σ.σ. ψηλό γκαρντ, με πολύ καλή αμυντική ικανότητα). Πρόκειται για ένα 3άρι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό. Είναι σούπερ επιθετικός, σκοράρει με κάθε τρόπο, παίρνει ριμπάουντ, μοιράζει καλά την μπάλα, ενώ και αμυντικά, λόγω της τρομερής αθλητικότητάς του, είναι πάρα πολύ αξιόπιστος.

Τα οφειλούμενα της Μπεσίκτας προς το πρόσωπό του τον οδηγούν στην αποχώρησή του. Μάλιστα, όπως σημειώνεται ήδη έμεινε ελεύθερος και το όνομά του έπεσε στο τραπέζι του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα.

Οι Τούρκοι πηγαίνουν… παρακάτω την υπόθεση, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός ήδη ξεκίνησε συζητήσεις με την πλευρά του ΜακΚίσικ, με σκοπό να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό του.

Ο 29χρονος ύψους 1.96 μ. Αμερικανός (με διαβατήριο Αζερμπαϊτζάν!), είναι απόφοιτος του κολεγίου Αριζόνα, δεν έγινε ποτέ ντραφτ, αν και δήλωσε συμμετοχή το 2015 και από την ίδια χρονιά ταξίδεψε στην Ευρώπη, όπου και έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του (Πέζαρο, Ουσάκ, Γκραν Κανάρια, Σαράτοφ, Γκαζιαντέπ, Μπεσίκτας).

Ο ΜακΚίσικ αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μπεσίκτας τη φετινή σεζόν, με τους αριθμούς του να δείχνουν τη μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του: 17,7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ