Χωρίς Πρίντεζη στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πρίντεζη στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, που ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Εκτός και ο Χαραλαμπόπουλος που υποβλήθηκε σε επέμβαση, μέσα ο 17χρονος Νικολαϊδης.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια διατήρησε τις λιγοστές του ελπίδες για πρόκριση, όμως θα πρέπει στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται να κάνει το 2/2 για να μπει πιο δυνατά στη «μάχη» της οκτάδας.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία στο πρώτο ματς, ενώ δυο μέρες αργότερα παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δυο προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο.

Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β’. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν για τη Λιθουανία έχοντας και τη στήριξη περίπου 120 φίλαθλων που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ