Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ελάχιστα λάθη»

Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ελάχιστα λάθη»

Στα λίγα λάθη της Ζαλγκίρις στάθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού τονίζοντας πως πρέπει όμως να υπάρξει και συνέχεια.

Τα λίγα λάθη και ο επιθετικός πλουραλισμός ήταν οι κύριοι λόγοι της νίκης της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής των Λιθουανών τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια σε εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να πετύχει η ομάδα του τους στόχους της.

Αναλυτικά:

«Είναι το παιχνίδι που κάναμε ελάχιστα λάθη. Κάναμε μερικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξε ένα κακό διάστημα, γιατί πιστέψαμε πως είμαστε καλή ομάδα. Στην επίθεση πολλοί παίκτες είχαν καλή παρουσία.

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για να βρεθούμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Πρέπει να έχουμε συνέχεια. Το θέμα είναι πως οι παίκτες πλέον καταλαβαίνουν καλύτερα το πλάνο μας».

Ο Γιασικεβίτσιους τόνισε μετά στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς πως: «Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες μας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για ένα ακόμη sold-out, γι’ αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα. Συγχαίρω τους παίκτες μου, γιατί έκαναν μάλλον ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια.

Αμυντικά κάναμε πολλά πράγματα σε πολύ καλό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους καλύτερους παίκτες του αντιπάλου. Βάλαμε πολλά σουτ κι αυτό μας βοήθησε πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ