Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 96-102

Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 96-102

Η ομάδα μοντέλο στου Ρενέσες έραψε… κουστούμι στους Ιταλούς μέσα στο σπίτι τους και παρά την απουσία του Γκεντράιτις, πέρασαν από το Μιλάνο κάνοντας επίδειξη υψηλού επιπέδου μπάσκετ ανά διαστήματα στο Μεντιολάνουν Φόρουμ.

Η Αρμάνι Μιλάνο πίστεψε ότι με την επίθεση θα… καθαρίσει την Άλμπα Βερολίνου. Όχι δα. Αυτό το πλάνο ήταν βούτυρο στο ψωμί της καλοκουρδισμένης μηχανής των Γερμανών, με την ομάδα-μοντέλο του Ρενέσες να κάνει πλάκα στους… φλύαρους Ιταλούς μέσα στο σπίτι τους και να αποδρά με το διπλό με σκορ 102-96 έχοντας για κορυφαίο τον Μάρκους Έρικσον.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ τα έδωσε όλα για να γυρίσει το παιχνίδι, η «μάχη» ήταν αμφίρροπη αλλά οι γηπεδούχοι για μία φορά ήταν αποκαρδιωτικοί, τόσο που ο.. πολύς Μεσίνα δεν είναι ικανός να αντιστρέψει την κατάσταση.

Η ομάδα του Μιλάνο, με τον Σάικς και τον «Τσάτσο» πάλεψε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ο Μίτσοφ από τις βολές έκανε το 91-93, ο Σίκμα έδωσε ανάσα στους φιλοξενούμενους με ένα λέι απ και το χαμένο τρίποντο του Ρολ ήταν ο λόγος για να μπορούν άνετα οι Βερολινέζοι να πιουν τις… μπίρες τους στην Γερμανία, με τον Χέρμανσον να βάζει τέλος στην γιορτή στην πόλη της μόδας.

Οσο για τον δύσμοιρο τον Αρμάνι; Λεφτά με το τσουβάλι σε ένα πάτο… απύθμενο, με τους Ιταλους να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να χάνουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, δείχνοντας ανίκανοι να γίνουν το σύνολο που όλοι ονειρεύτηκαν το καλοκαίρι.

Στα του ματς από το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Πέρασαν με 2 πόντους στην πρώτη περίοδο καθώς αντέδρασαν άμεσα στο 13-5 της Αρμάνι Μιλάνο και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με τον Μέισον που με τρίποντο έγραψε το 17-18, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 25-27.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 33-33, όμως οι παίκτες του Ρενέσες ξέφυγαν με 35-41 μέσω του Έρικσον. Το συγκρότημα του Μεσίνα ισοφάρισε στο τέλος του ημιχρόνου, χωρίς βέβαια να δείχνει υγιές και έτοιμο για να πάρει αυτό το ματς.

Η Αρμάνι Μιλάνο προηγήθηκε με 5 πόντους (βολές του Σάικς), όμως σιγά μην τα παρατούσαν οι Γερμανοί. Αντιθέτως. Με τον Τίμαν πέρασαν μπροστά (69-71) και ο Σίβα έκανε το 69-73 με το δεκάλεπτο να τελειώνει στο 73-75. Από εκεί και πέρα έπαιξε τεράστιο ρόλο η μπασκετάρα των φιλοξενούμενων. Ο Έρικσον έστειλε το ματς στο +11 (77-88), ενώ ο Νόκο έκανε το 77-90 και κάπου εκεί το ολοκληρώθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 25-27, 45-45, 73-75, 96-102

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ