Σάκοτα: «Σέβομαι τον Περπέρογλου, είμαι χαρούμενος που επέστρεψε»

Σάκοτα: «Σέβομαι τον Περπέρογλου, είμαι χαρούμενος που επέστρεψε»

Ο έμπειρος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στην αγωνιστική δράση.

Στην επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στην αγωνιστική δράση στάθηκε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Σάκοτα, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 78-73.

Ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι σέβεται τον έμπειρο φόργουορντ για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του και είναι χαρούμενος που θα τον έχει στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νιώθω εξαιρετικά. Θέλαμε πραγματικά αυτή την νίκη, ειδικά με αυτό το πρόγραμμα που έχουμε και τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Μπορεί να μην φαίνεται σαν μια τόσο κρίσιμη νίκη, όμως θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε ένα θετικό αποτέλεσμα νωρίτερα. Όπως και να ‘χει, ήταν δύσκολο να αναμετρηθούμε με μια ομάδα που παίρνει ριμπάουντ τόσο καλά. Είχαν 15 περισσότερα ριμπάουντ.

Όμως, πήραμε το σημαντικό ριμπάουντ, το οποίο θέλαμε για την νίκη και αυτό ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι για την καριέρα του και όσα έχει πετύχει. Τον περιμέναμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ