Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα θα είναι πιο αποφασισμένος»

Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα θα είναι πιο αποφασισμένος»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την αναμέτρηση της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι πράσινοι θα είναι πιο αποφασισμένοι μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ζοάν Πλάθα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι περιμένει την αντίδραση του τριφυλλιού κόντρα στη ρώσικη ομάδα, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τους πράσινους και την ποιότητα του Καλάθη, αλλά και τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία πρέπει να δώσουμε ένα ακόμη ματς Ευρωλίγκας μέσα σε 48 ώρες. Αυτό ισχύει ακόμη κι όταν είσαι πλήρης, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα με μας. Βάσει στατιστικών, στο δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν μπορείς να αποδώσεις στο 100%. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται επίσης από ήττα, άρα θα είναι πιο αποφασισμένος. Οι αντίπαλοι διαθέτουν έναν εξαιρετικό πασέρ, έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα εξαιρετικό ρόστερ και κοινό, αλλά θέλουμε να δείξουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Άντριου Αλμπισί τόνισε: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς. Γενικά κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά ήμασταν κακοί στη δεύτερη περίοδο και αυτό δεν αρκεί για να νικήσεις ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε ή ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να είσαι μέσα στο ματς για 40 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, θα παλέψουμε για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ