Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 97-103

Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 97-103

Σε ένα ματς που κινήθηκε στα όρια της παράνοιας, η ομάδα της Μαδρίτης επιβλήθηκε στο Βερολίνο της Άλμπα. Απίστευτος ο Καμπάτσο.

Υπάρχουν στιγμές που προσπαθείς να καταλάβεις αυτό που βλέπεις, που προσπαθείς να ενώσεις τις εικόνες με το σκορ, που λες «δεν μπορεί πλάκα μου κάνουν». Στο Βερολίνο, οι… θεοί του μπάσκετ τρελάθηκαν. Κι αν κανείς δει μόνο το 97-103, θα πει ότι η ομάδα της Μαδρίτης απλά έφυγε με ένα… λογικό «διπλό», μόνο που η εικόνα του αγώνα ήταν αυτό που σε ταινία της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είχε καταγραφεί ως «ζήτω η τρέλα».

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 25-41. Δεν διαβάσατε λάθος, 41 πόντους σε 10 λεπτά πέτυχε η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί είχε 8/10 δίποντα, 8/9 τρίποντα και 3/5 βολές. Το τέλειο ματς, αλλά μην βιάζεστε. Επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο 35-9 υπέρ των Γερμανών κι οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10 πόντους πίσω από την Άλμπα (60-50). Τα στατιστικά των νικητών ήρθαν κοντά στην πραγματικότητα (10/18 δίποντα, 8/15 τρίποντα, 6/9 βολές).

Πάνω που λες «εντάξει, να δούμε τι θα γίνει στο τρίτο δεκάλεπτο», το επιμέρους σκορ ήταν 11-29. Εμάς βρήκατε; Εντέλει οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν, έχοντας σε φοβερή κατάσταση τον Ράντολφ (27 πόντοι, με σπουδαία στατιστικά) και τον Κάρολ (επίσης 27 πόντοι, με εξίσου σπουδαία στατιστικά). Βοήθησε κι ο Τέιλορ, αλλά τι να μας πουν όλοι αυτοί; Φακούντο Καμπάτσο και (πώς είπαμε;) οι θεοί τρελάθηκαν. Πέτυχε 10 πόντους ο… νεαρός, αλλά μοίρασε 19 ασίστ, για μόλις 3 λάθη. Άσε μας ρε φίλε…

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Γκιεντράιτις σε καλή βραδιά, βοήθησαν ο Έρικσον, ο Χέρμανσον, συνολικά όλοι έκαναν κάτι, για να μπορέσει η Άλμπα να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ, στο πιο τρελό (μέχρι τώρα) φετινό παιχνίδι της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 25-41, 60-50, 71-79, 97-103.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ