Πολ: «Έπρεπε να κάνουμε το ματς… σκυλομαχία»

Πολ: «Έπρεπε να κάνουμε το ματς… σκυλομαχία»

Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Πειραιά και τόνισε μετά το ματς ότι έβγαλαν ψυχή οι παίκτες του Μπαρτζώκα.

Ηταν και αυτός όταν χρειάστηκε ο Ολυμπιακός. Ο Μπράντον Πολ μετά από καιρό πραγματοποίησε μία εμφάνιση αντάξια του ταλέντου του και βοήθησε τους Πειραιώτες για την μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός δήλωσε μετά το ματς: «Ξέραμε ότι είχαμε απουσίες από βασικούς παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό σταφ γιατί μας βοήθησαν να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και από την αρχή μας είπε να βγούμε να παλέψουμε και να δώσουμε τη μάχη μας. Αυτό έγινε απόψε.

Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και ήταν αδύνατο να τα σταματήσουμε όλα. Έπρεπε να κερδίσουμε τις 50-50 μπάλες πάνω στο παρκέ. Ο Παπανικολάου έκανε τρομερή δουλειά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήμασταν λίγοι αλλά καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε το παιχνίδι… σκυλομαχία.

Είναι αυτό που δείχνει η φετινή Euroleague. Κάθε ομάδα μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάθε φορά πρέπει να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας.

Εστιάσαμε πλήρως στο παιχνίδι. Δεν θέλαμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνει ο καθένας μας και να προχωρήσουμε σε αυτά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ