Μπασκόνια – Βιλερμπάν 79-65

Μπασκόνια – Βιλερμπάν 79-65

Δίχως να συναντήσει προβλήματα και με επιθετική πολυφωνία, η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Βιλερμπάν, ξεπερνώντας την ήττα από τη Ρεάλ.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε από τη Ρεάλ την Τρίτη κι όχι αυτή καθ’ αυτή η ήττα, δημιούργησε μια κάποια αναταραχή στην Μπασκόνια. Αν δει κανείς την παρουσία του Στάουσκας και τη διστακτικότητα με την οποία έπαιξε θα το καταλάβει. Η Βιλερμπάν ήταν ό,τι καλύτερο για να ηρεμήσει, καθώς της πρόσφερε τη δυνατότητα να φτάσει στη νίκη, δίχως να αγχωθεί, όπως δείχνει και το 79-65.

Οι γηπεδούχοι έχτισαν σαν… παζλ τη νίκη τους, στηριγμένοι στην πολυφωνική τους επίθεση και στην εξαιρετική τους άμυνα. Καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, διαμόρφωσαν διαφορές στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο, απορρόφησαν τους κραδασμούς του δευτέρου και πήγαν με ασφάλεια ως το τέλος.

Ο Κρίστον έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, καθώς τέλειωσε το ματς με 11 πόντους και ισάριθμες ασίστ, ο Τζάνινγκ ήταν διψήφιος, όπως κι ο Σιλντς, ο Ντράγκιτς ήταν χρησιμότατος, ο Έρικ συμμετείχε, ο Σενγκέλια ήταν το… αφεντικό της συνάντησης. Οι Γάλλοι είχαν μόνο τον Πέιν με διψήφιο αριθμό πόντων, βοήθησε κι ο Μαλεντόν, όμως συνολικά έδωσαν λίγα πράγματα πολλοί παίκτες. Σε καμία περίπτωση δεν έφταναν για να δημιουργήσουν ανατρεπτικές συνθήκες,

Τα δεκάλεπτα:20-13, 39-37, 62-51, 79-65.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ