Παναθηναϊκός: Ψάχνει μόνο νίκη με Ζενίτ για να μην μπλέξει

Παναθηναϊκός: Ψάχνει μόνο νίκη με Ζενίτ για να μην μπλέξει

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ τη Ζενίτ για την 24η αγωνιστική και θέλει μόνο νίκη για να μην «περιπλέξει» τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ απόψε (21:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας» και 24η της Euroleague τη Ζενίτ, σε ένα must win παιχνίδι για το τριφύλλι.

Οι ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα περιόρισαν τις ελπίδες για ένα καλύτερο πλασάρισμα από την έκτη θέση, όμως για να μην μπει σε μπελάδες η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, οφείλει να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει τη ρώσικη ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε περίπτωση ήττα δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα βάλει δύσκολα στον εαυτό του, καθώς ακολουθεί «Γολγοθάς» με τα τελευταία 10 ματς να είναι «φωτιά». Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) είναι κατά σειρά οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού οπότε καταλαβαίνει κανείς την ανάγκη για νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πιτίνο περιμένει και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Βελιγράδι, λόγω λουμπάγκου και μυϊκού σπασμού στη μέση. Από την άλλη, ο Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πονίτκα, Ρένφρο, Χβοστόφ και Άιβερσον, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά μετά το 89-79 υπέρ του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ