Ο Μεσίνα θέλει τον Μπελινέλι στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Μεσίνα θέλει τον Μπελινέλι στην Αρμάνι Μιλάνο

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του έμπειρου Ιταλού, Μάρκο Μπελινέλι, θέλει να κάνει το καλοκαίρι η Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ετόρε Μεσίνα να έχει ήδη επαφές με τον παίκτη.

Μια πολύ μεγάλη κίνηση εξετάζει να κάνει η Αρμάνι Μιλάνο το καλοκαίρι που μας έρχεται, μιας και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα επιδιώκει να αποκτήσει τον Μάρκο Μπελινέλι.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera» ο προπονητής και πρόεδρος του συλλόγου, Ετόρε Μεσίνα, ήρθε σε επαφή με τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ ρωτώντας τον αν ενδιαφέρεται να επαναπατριστεί.

Ο 60χρονος τεχνικός βλέπει την Αρμάνι, παρά τα πολλά χρήματα που έχουν δοθεί, να βρίσκεται οριακά στην οκτάδα της Euroleague και να μην τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα.

Έτσι επιθυμεί να ενισχύσει το ιταλικό στοιχείο στην ομάδα, το οποίο θα συνδυάζεται με την εμπειρία, για αλλάξει την κατάσταση τη νέα σεζόν.

Ο Μπελινέλι έχει συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς έως το καλοκαίρι, όπου και μένει ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα εκείνος επιλέξει.

Μάλιστα ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα του, με τους ανθρώπους της Αρμάνι να περιμένουν την απόφαση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ