Αιχμές Τζάκσον κατά του Μίτροβιτς στην Βιλερμπάν

Αιχμές Τζάκσον κατά του Μίτροβιτς στην Βιλερμπάν

Ο έμπειρος Γάλλος γκαρντ έριξε τα... καρφιά του στον προπονητή του τονίζοντας ότι δεν ξέρει τι μπάσκετ παίζει η ομάδα του.

Κάτι δεν πάει καλά στην Βιλερμπάν. Και αυτό φαίνεται από τα καρφιά του Έντουιν Τζάκσον προς τον προπονητή του  Ζβέζνταν Μίτροβιτς σε συνέντευξή του.

Ο Γάλλος γκαρντ μιλώντας στην «Le Progres», εκφράστηκε αρνητικά για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, ρίχνοντας, ουσιαστικά, το φταίξιμο στον προπονητή του.

«Το παιχνίδι μας επιθετικά είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Έχουμε την χειρότερη επίθεση στην Euroleague και το θέαμα που προσφέρουμε είναι πολύ μακριά από αυτό που θα έπρεπε. Με σοκάρει που δεν… σοκάρεται κανείς. Και είναι φυσιολογικό να μην παίζει ο Αντουάν (σ.σ. Ντιό) ούτε ένα λεπτό απέναντι στην Μπάγερν; Είμαι πολύ μπερδεμένος» τόνισε  και συνέχισε «Δεν κατακρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί οι χρόνοι συμμετοχής των παικτών παρουσιάζουν τέτοιες μεταβολές μετά την έναρξη της σεζόν».

Τέλος ο Τζάκσον υποστήριξε: «Δεν ήρθα στην Βιλερμπάν για να παίζω 5′ ανά παιχνίδι. Ούτε θα πω ότι προσωπικά κάνω μια ιδανική σεζόν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν θα απαιτήσω τίποτα, αλλά είμαι 30 ετών και ξέρω ότι μπορώ να παίξω μπάσκετ. Θα κάνω ο,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ