«Ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να πάρει τον Μπρόκχοφ στον Ολυμπιακό»

«Ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να πάρει τον Μπρόκχοφ στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό με διετές συμβόλαιο τον Ράιαν Μπρόκχοφ, που έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ που θα καλύψει το κενό που άφησαν οι τραυματισμοί των Σπανούλη και Ρότσεστι, ωστόσο η αποδέσμευση του Ράιαν Μπρόκχοφ από τους Μάβερικςβάζει σε σκέψεις των Γιώργο Μπαρτζώκα.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να φέρει στον Ολυμπιακό τον Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Συγκεκριμένα, οι Μάβερικς τον αποδέσμευσαν τον Μπρόκχοφ προκειμένου να αποκτήσουν τον Μάικλ Κιντ-Τζίλκριστ πριν λίγες ώρες και ο Μπαρτζώκας φέρεται να προσπαθεί να συνεργαστεί ξανά με τον 30χρονο Αυστραλό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Έλληνας κόουτς θέλει να κάνει δικό του άμεσα τον παίκτη, προσφέροντας του μάλιστα, συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Οι δυο τους έφτασαν παρέα στο Final Four το 2016 με τη ρώσικη ομάδα, με τον Μπρόκχοφ να είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας που είχε δημιουργήσει ο Μπαρτζώκας.

Στη μοναδική του στην Ευρωλίγκα, είχε 8,5 πόντους (52,8% δίποντα, 47,2% τρίποντα, 86,8% βολές), 3,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,1 λάθη σε 25:18 ανά αγώνα και σε 31 εμφανίσεις, ενώ από εκείνη τη σεζόν και μετά μετακόμισε στην Αμερική και τους Μάβερικς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ την περασμένη σεζόν σε 40 εμφανίσεις είχε 4 πόντους (με 40,9% στα τρίποντα) και 1,5 ριμπάουντ σε 10,8 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ φέτος έπαιξε σε μόλις 17 παιχνίδια μετρώντας 4,2 πόντους (με 39,2% στα τρίποντα) και 2,5 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά ανά αγώνα.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ