Φιλική νίκη επί του Λαυρίου, στην πρώτη του ΜακΚίσικ

Φιλική νίκη επί του Λαυρίου, στην πρώτη του ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός είχε πολλούς κεφάτους παίκτες, στον αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με το Λαύριο, αλλά όλοι «κοιτούσαν» τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Το μόνο που δεν έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία το Λαύριο (94-62), σε φιλικό που διεξήχθη σήμερα (14/02) στο ΣΕΦ. Υπήρχαν πολλά πράγματα που είδε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά προφανώς το πιο ενδιαφέρον ήταν η εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος με το νούμερο 77 στην μπλούζα, τέλειωσε το ματς με 8 πόντους στο ενεργητικό τους.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έκανε ουκ ολίγες δοκιμές, ενώ είδε τους Βεζένκοφ, Έλις και Πολ, να βγάζουν ωραίες φάσεις και να τελειώνουν επιθέσεις για τον Ολυμπιακό. Από νωρίς η ψαλίδα άνοιξε, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στοχοπροσήλωση και στο πίσω μέρος του γηπέδου, ενώ οι παίκτες του Λαυρίου ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Με τέσσερις διψήφιους και παίκτες που ήταν κοντά στους 10 πόντους, οι «κόκκινοι» έδειξαν πλουραλισμό. Στα επίσης πολύ θετικά της ημέρας ήταν η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 49-30, 68-50, 94-62.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Μπόλντγουϊν 7 (1), Πολ 11 (3), Κόνιαρης 8 (2), Μιλουτίνοφ 12, Βεζένκοφ 15 (3), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 7, Ρούμπιτ 4, Έλινς 13, ΜακΚίσικ 8.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 2, Ντάιμ 8, Λούντζης 4, Γουότσον 5 (1), Άλμαν 8 (2), Μουράτος 6, Κουζέλογλου 10 (1), Ντέιβις 4, Ερμίδης 2, Ντεκόζι 8 (2), Γερομιχαλός 5 (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ