Λεκαβίτσιους: «Ελπίζω να πήρα κάτι από τον Καλάθη»

Λεκαβίτσιους: «Ελπίζω να πήρα κάτι από τον Καλάθη»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague για την συνύπαρξη με τον Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην Ζαλγκίρις.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στον Παναθηναϊκό, έχοντας τον ρόλο αναπληρωματικού πίσω από τον Νικ Καλάθη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague, ο «βραχύσωμος» γκαρντ, εκθείασε τον Νικ Καλάθη και την ηγετική του φυσιογνωμία, μιλώντας και για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Zαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να παίζω μαζί με τον Νικ Καλάθη ήταν υπέροχο. Είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη και έμαθα από εκείνον πώς να «τρέχω» μία ομάδα. Η ηγετική του ικανότητα είναι τρομερή και πρόκειται για έναν πολύ καλό παικτή. Ελπίζω να πήρα κάτι από εκείνον».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμήθηκε το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα: «Ήταν δύσκολα, αλλά όχι όσο περίμενα. Και πάλι όμως ήμουν μόνος μου. Έπρεπε να μαγειρεύω μόνος μου, να μάθω μια νέα γλώσσα, να γνωρίσω νέους ανθρώπους. Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος, αλλά στη συνέχεια ήταν ΟΚ».

Παράλληλα, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ζαλγκίρις: «Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να βρω ξανά λεπτά συμμετοχής, να απολαύσω το παιχνίδι. Ακόμη κι αν η Ζαλγκίρις ήταν τελευταία στην κατάταξη θα επέστρεφα. Ήθελα να παίξω για τον Σάρας ξανά. Έχει νοοτροπία νικητή, θέλει πάντα να κερδίζει κι αυτό είναι πολύ καλό για τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ