Χόλινς: «Υπήρχαν επαφές με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Χόλινς: «Υπήρχαν επαφές με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ της Ζενίτ μίλησε για το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» προς το πρόσωπό του το καλοκαίρι.

Ο Όστιν Χόλινς είναι από τους παίκτες που ακούστηκαν το καλοκαίρι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ο ταλαντούχος γκαρντ/φόργουορντ της Ζενίτ μίλησε σε συνέντευξή του στο «talkbasket.net» για την προσέγγιση των Πρασίνων και συγκεκριμένα τις κλήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και τις επαφές του μάνατζέρ του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Χόλινς είπε αρχικά για τον Παναθηναϊκό: «Ναι, είναι αλήθεια. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μερικές φορές, όταν ακόμη δεν είχα πάρει κάποια απόφαση. Ήθελα να πάρω χρόνο, ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό μου.

Το περασμένο καλοκαίρι, είχα μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά πήγα εκεί που θεωρούσα ότι θα είναι το ιδανικό μέρος για μένα. Δεν κοιτάζω ποτέ πίσω. Και να γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Είμαι χαρούμενος στην Ζενίτ, αν και ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος οργανισμός με μεγάλη ιστορία».

Σε ερώτηση για το αν ο ατζέντης του είχε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ναι, μίλησαν. Δεν ξέρω πόσο, αλλά υπήρχαν επαφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ