Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Τόμας, θεραπεία ο Ουάιλι

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Τόμας, θεραπεία ο Ουάιλι

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Μπαρτσελόνα. Κάκωση και ο Ράουτινς αλλά δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ρικ Πιτίνο λοιπόν είδε και… τρίτο παίκτη να βγαίνει off χωρίς βέβαια να εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του. Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Άντι Ράουτινς τραυματίστηκε στον δείκτη του δεξιού χεριού του. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάκωση, με τους ανθρώπους των Πρασίνων πάντως να είναι καθησυχαστικοί.

Βέβαια δεν είναι αυτό που ανησυχεί τον Ρικ Πιτίνο ενόψει Μπαρτσελόνα. «Καμπανάκι» χτυπάει στην περίπτωση του Ντεσόν Τόμας, με τον Αμερικανό να έχει ενοχλήσεις στην μέση του. Τις… αντιμετωπίζει κάνοντας ατομικό πρόγραμμα ενώ περιμένουν στον Παναθηναϊκό την πλήρη ένταξη στις προπονήσεις της ομάδας.

Τέλος και σχετικά με τον Τζέικομπ Ουάιλι, ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και συνεχίζει να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή με τις πιθανότητες να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα να μην είναι με το μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ