Πιτίνο: «Η μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό αρχίζει…»

Πιτίνο: «Η μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό αρχίζει…»

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκληση που αρχίζει από αύριο για τον Παναθηναϊκό και ζήτησε από τους παίκτες του την καλύτερη δυνατή προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της Euroleague, καθώς απομένουν δέκα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και μάλιστα πολύ δύσκολα και σημαντικά για το μέλλον των πράσινων στη διοργάνωση.

Ο Ρικ Πιτίνο γνωρίζει τη δυσκολία των αναμετρήσεων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής (21/2, 21.30) με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και με ανάρτηση του στο Twitter έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση που αρχίζει από αύριο, ζητώντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια μέχρι τέλους από τους παίκτες του.

«Η πρόκληση για τον Παναθηναϊκό αρχίζει. Μια από τις πιο δύσκολες σειρές αγώνων για την ομάδα. Τέσσερα εντός και έξι εκτός έδρας παιχνίδια. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Άλμπα, Χίμκι, Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπασκόνια. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Όλα αρχίζουν αύριο», έγραψε ο Αμερικανός προπονητής.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ