«Η Μακάμπι κινείται για τον Παπανικολάου»

«Η Μακάμπι κινείται για τον Παπανικολάου»

Δημοσιογράφος από το Ισραήλ αναφέρει ότι η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει προσπάθεια από τώρα για να κάνει δικό της το καλοκαίρι τον Κώστα Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου φαίνεται πως είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μακάμπι ενόψει του καλοκαιριού. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος, ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter κάνει λόγο για προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τώρα για να κάνει δικό της τον Έλληνα φόργουορντ σε λίγους μήνες.

Παρόλα αυτά η περίπτωση να μετακομίσει στο Τελ Αβίβ ο Παπανικολάου το ερχόμενο καλοκαίρι δεν συγκεντρώνουν και πολλές πιθανότητες, διότι ο διεθνής φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στη δημοσίευση του δημοσιογράφου πάντως, τονίζεται πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει θετική απάντηση από τον «Παπ» για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Παπανικολάου, στην ανάρτηση του, κάνει λόγο και για κίνηση της Μακάμπι για τον Τι Τζέι Λιφ που κατάγεται από το Ισραήλ και αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ