Κρίσιμη συνάντηση Αγγελόπουλων – Μπερτομέου

Κρίσιμη συνάντηση Αγγελόπουλων – Μπερτομέου

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησαν τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα. Τι συζητήθηκε, τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός έχει σφοδρά παράπονα από την Ευρωλίγκα. Οχι μόνο για το περίφημο BAN, το οποίο δεν έχει καμία βάση (σ.σ. ο Ολυμπιακός έχει στείλει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει πληρώσει τις οφειλές του), αλλά και για άλλα ζητήματα. Πολύ σοβαρά. Κομβικής σημασίας.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, βρέθηκε στην Ελλάδα (σ.σ. από την Ευρωλίγκα υποστηρίζουν ότι ταξίδεψε για θέματα της διοργανώτριας αρχής) το πρωί της Πέμπτης και είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η συνάντηση μπορεί να μην επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά δεδομένα διεξήχθη στα γραφεία των προέδρων της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού και όπως γίνεται αντιληπτό, τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά. Και σημαντικά. Και πιθανότατα αφορούν και το θέμα του BAN, με το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου είναι στα… κάγκελλα με την Ευρωλίγκα, καθώς στερούνται δύο παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σε μία περίδο, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από λύσεις.

Πάντως επίσημα, καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει το παραμικρό. Οχι μόνο για τη συνάντηση, αλλά και για το περιεχόμενό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ