Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 65-94

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 65-94

Οι Μαδριλένοι των απουσιών, σμπαράλιασαν τους Τούρκους στην έδρα τους, επικρατώντας με άνεση σε ένα ματς που μόνο ντέρμπι δεν ήταν.

Τα προβλήματα για την Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Φενέρμπαχτσε ήταν εξ αρχής πολλα. Ο Πάμπλο Λάσο ταξίδεψε στην Τουρκία χωρίς τους Σέρχιο Γιούλ, Άντονι Ράντολφ, Φελίπε Ρέγιες και Τζέφρι Τέιλορ, ενώ πρόσθεσε στην αποστολή της ομάδας και τους μικρούς Ουσμάν Γκαρούμπα και Μάρικο Νάκιτς. Ε και; Οι Μαδριλένοι πέρασαν από την Τουρκία δια περιπάτου, διέλυσαν την γεμάτη Φενέρμπαχτσε με 94-65, ρίχνοντας σε περισυλλογή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να χάνει έδαφος για την οχτάδα.

Κορυφαίος για τους νικητές; Ο Τζέι Σι Κάρολ, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους, με  4/6 δίποντα και 4/7 τρίποντα ενώ ο Έντι Ταβάρες πρόσθεσε 16 πόντους με 8/13 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Οι 21 πόντοι του Νάντο Ντε Κολό ήταν πολύ λίγοι για την Φενέρ που απλά δεν υπήρχε στο παρκέ.

Σχετικά με το παιχνίδι; Η Ρεάλ από την αρχή έδειξε ότι δεν θα την απασχολήσουν τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν. Εξάλλου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το είδαμε όλοι στον τελικό του Copa Del Rey απέναντι στην Μάλαγα.

Οι παίκτες του Λάσο μπήκαν… μαινόμενοι στο παρκέ και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 7 ποντους προβάδισμα (15-22). Ο Ταβάρες σκέπαζε το καλάθι της Βασίλισσας και δεν υπήρχε τρόπος να σταματηθεί από τους ψηλούς της Φενέρμπαχτσε. Μαζί με τον Κάρολ δημιούργησαν ένα εξαιρετικό δίδυμο, με τον Αμερικανό… σεσημασμένο σκόρερ να είναι ασταμάτητος και το 31-47 του ημιχρόνου να είναι ένας προάγγελος… διασυρμού για το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Φενέρ το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να πλησιάσει στους 12. Τι να κάνει και μόνος του ο Ντε Κολό; Από την στιγμή που η Ρεάλ ήταν τόσο εύστοχη τα πάντα ήταν πανεύκολα. Οι Ισπανοί έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +20 (51-71) με τη λήξη του δεκαλέπτου και το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν απλά διαδικαστικό. Στο 34’ η απόσταση έφτασε στους 29 πόντους, 53-82, με τον Λάσο να περνάει τα πιτσιρίκια του μέσα, χωρίς να αλλάζει όμως η εικόνα της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 31-47, 51-71, 65-94

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ