Μίτροβιτς : «Έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός»

Μίτροβιτς : «Έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Βιλερμπάν υποκλίθηκε στον αντίπαλό του. «Δεν είναι εύκολο να παίζεις με μείον τόσους παίκτες» είπε ο Μίτροβιτς.

Ακόμα κι ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν μπορούσε να πιστέψει την κακοδαιμονία που κυνηγά τον Ολυμπιακό. «Εύχομαι σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού -τον Μιλουτίνοφ και όλους τους άλλους, που είναι τραυματίες- να επιστρέψουν γρήγορα στο παρκέ» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Βιλερμπάν, ο οποίος ένιωσε για λίγο… Ιτούδης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως κι ο ομόλογός του στην ΤΣΣΚΑ, τα είχε με τους παίκτες του, για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήρθαμε σήμερα χωρίς να γνωρίζουμε με πόσους παίκτες θα αγωνιστεί. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με μείον τόσους παίκτες, αλλά έδειξαν μεγάλη ενέργεια και πολύ μεγάλη προσπάθεια» ήταν τα (καλά του) λόγια για τον αντίπαλο, ενώ για την εμφάνιση της ομάδας του τόνισε:

«Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε τρεις αγώνες σε τρεις ημέρες για το Κύπελλο. Παίξαμε πολύ κακή άμυνα απόψε, οι βολές ήταν 36-9, λόγω της κακής μας άμυνας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ