Μετράει δυνάμεις με την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Μετράει δυνάμεις με την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Euroleague και θέλει μια νίκη που θα του εξασφαλίσει την οκτάδα κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (21:30) την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα και θέλει τη νίκη που θα τον απομακρύνει από… περιπέτειες, αλλά θα του δώσει και μια νίκη ψυχολογίας.

Το τριφύλλι τις δέκα τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα δίνει πολύ δύσκολα ματς και ξεκινάει τον Γολγοθά από το ματς με τους μπλαουγκράνα. Οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 14-10 και είναι στην έκτη θέση, όμως το πρόγραμμα-φωτιά που ακολουθεί με κατά σειρά Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρ (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) τους βάζει πολύ δύσκολα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι και περιμένει καλύτερη εικόνα από τα τελευταία ματς, ενώ από την άλλη για την Μπαρτσελόνα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Τομά Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος. Οι Καταλανοί έχουν ρεκόρ 18-6 και είναι στην δεύτερη θέση (μαζί με τη Ρεάλ), αλλά παρά το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στην Ευρωλίγκα προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ