Μπάγερν – Εφές 63-88

Μπάγερν – Εφές 63-88

Με τον Αμερικανό γκαρντ στην... Τουρκία, η Αναντόλου Εφές πέρασε δια περιπάτου από το Μόναχο, επικρατώντας με 25 πόντους διαφορά της Μπάγερν, και συνέχισε τη νικηφόρα διαδρομή της στην Ευρωλίγκα.

Και τι έγινε που έλειπε ο Σέιν Λάρκιν; Η Αναντόλου Εφές έχει εξαιρετικό ρόστερ, έναν ικανότατο προπονητή και για αυτό πέρασε από το Μόναχο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικρατώντας της Μπάγερν με σκορ 88-63 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, συνεχίζοντας την τρελή διαδρομή της στην διοργάνωση. Η ομαδάρα του Αταμάν δεν είχε αντίσταση από τους Βαυαρούς, ο Κρις Σίνγκλετον αρχικά και ο Βασίλιε Μίτσιτς στην συνέχεια ήταν οι παίκτες που έφεραν το ματς στα μέτρα της, για να περάσει το σκορ στους Τούρκους Σανλί και Τουντσέρ και να έρθει ο περίπατος στο Μόναχο.

Χαμηλός ο ρυθμός στο Μόναχο στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Εφές πάντως να αφήνει στην άκρη την απουσία του Λάρκιν, με τον Σίνγλετον να ηγείται των προσπαθειών της. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού πέτυχε το 8-11 (ήδη πέντε πόντους), με τον Μπομπουά να τον ακολουθεί για το +6 της ομάδας του Αταμάν. Ο Φλακαντόρι ήταν η αιτία για να πλησιάσει στον πόντο η Μπάγερν, όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με 2 πόντους προβάδισμα (17-19).

Ο «Σινγκ» συνέχισε τον χαβά του στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Σανλί να τον βοηθάει για το 21-27 και το 23-30. Η Μπάγερν δεν είχε λύσεις, είχε μείνει μακριά από το γνωστό της πρόσωπο στην Γερμανία, με την διαφορά να πηγαίνει στο +11 έπειτα από τις βολές του Μόερμαν.
Ο Σίμον πέτυχε το δεύτερο τρίποντό του στο ματς για το 25-37, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου ημιχρόνου στο Μόναχο.

Τι ήθελε η Μπάγερν να πλησιάσει στους 9 με Μάοντο Λο; Η αρμάδα του Αταμάν πέτυχε ένα 8-0 σερί για το 30-47 και γρήγορα έστειλε την διαφορά στους 17 πόντους. Ο Μονρό παρά το γκολ φάουλ που πέτυχε, φαινόταν σε κακό βράδυ και ο Μίτσιτς τιμωρούσε όποτε ήθελε τους Γερμανούς. Με βολές και τρίποντο έστειλε το ματς στο 40-55, ο Τουντσέρ βοήθησε στο 41-58, για να ακολουθήσει ένα 7-0 σερί των Γερμανών μέσω του τριπόντου του Σίσκο (48-59). Ο Μπουμπουά ξεκόλλησε τους φιλοξενούμενους, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 48-62 και την Εφές να έχει βάλει τις βάσεις για μία άνετη νίκη.

Ο Τουντσέρ πήρε χρόνο συμμετοχής και δικαίωσε τον προπονητή του οδηγώντας την αναμέτρηση στο 48-67, με τους Βαυαρούς να μειώνουν στους 15 με τον Λούτσιτς.
Η συνέχεια είχε μόνο Εφές. Ο Μόερμαν πραγματοποίησε το 58-81, ενώ ο Σιμόν έγραψε το +23 για τους Καταλανούς. Η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, ο Άντερσον έκανε το 63-88, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ