Οι διαιτητές του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (pic)

Οι διαιτητές του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (pic)

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

O Παναθηναϊκός δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα στη Μαδρίτη τη Δευτέρα (24/2, 22:00) κόντρα στη Ρεάλ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους «πράσινους» σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση έχουν γίνει ήδη γνωστοί. Πρόκειται λοιπόν για τους Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Ματέι Μπολτάουζερ και Τόμισλαβ Χορντόφ.

Ο Λοτερμόζερ είχε διευθύνει τη νίκη του Παναθηναϊκού με 100-68 επί της Εφές στο ΟΑΚΑ, αλλά και τις ήττες από Βιλερμπάν (79-78) και Αρμάνι Μιλάνο (96-87). Με τον Μπολτάουζερ, οι «πράσινοι» φέτος έχουν 2 νίκες (87-75 την Μπάγερν και 100-88 τη Βιλερμπάν) και μία ήττα από τη Ρεάλ  στο ΟΑΚΑ (87-75).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έχει μεταφερθεί για τη Δευτέρα, λόγω του event «Disney οn Ice» που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ρεάλ το διάστημα 27 Φεβρουαρίου-1η Μαρτίου. Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας φέτος στη EuroLeague που θα διεξαχθεί Δευτέρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ