Λαπροβίτολα: «Πρόκληση για μένα ο Καλάθης»

Λαπροβίτολα: «Πρόκληση για μένα ο Καλάθης»

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα αναφέρθηκε στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και χαρακτήρισε πρόκληση το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη Δευτέρα (24/02, 22:00) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο γκαρντ των Μαδριλένων, Νίκολας Λαπροβίτολα, αναφέρθηκε στο ματς, χαρακτηρίζοντας πρόκληση το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαπροβίτολα: 

«Επιστρέφουμε σπίτι μας, περιμένουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θα έρθουν να μας πιέσουν να τρέξουν και να προσπαθήσουν να θέσουν τον ρυθμό του αγώνα. Πριν την Φενέρμπαχτσε κάναμε καλή εμφάνιση και δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Προσωπικά νιώθω καλά μετά την παρουσία μου στα τελευταία παιχνίδια.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι η Αναντολού Εφές βρίσκεται στην κορυφή και κάνει εξαιρετική σεζόν. Είμαστε σταθεροί και έχουμε δείξει πως είμαστε νικητές, θα τα δώσουμε όλα».

Για τον Νικ Καλάθη: «Είναι προσωπική πρόκληση, γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας του. Θα πρέπει να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά πάνω στη μπάλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ