Παναθηναϊκός : Ψάχνει μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη για να μην μπλέξει

Παναθηναϊκός : Ψάχνει μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη για να μην μπλέξει

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και θέλει να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό για να μην μπει σε μπελάδες

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ δίνει και δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Οι πράσινοι αγωνίζονται σήμερα (22:00) στην ισπανική πρωτεύουσα, διότι το γήπεδό της βασίλισσας θα διατεθεί για μια άλλη εκδήλωση τις επόμενες μέρες.

Το τριφύλλι λοιπόν ψάχνει ένα σπουδαίο διπλό για να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση κόντρα στην πανίσχυρη Ρεάλ, ενώ σε περίπτωση ήττας τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς ναι μεν θα είναι έκτος αλλά θα νιώθει την πίεση των ανταγωνιστών του και έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Τζέικομπ Γουάιλι, ενώ από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεση του τους Άντονι Ράντολφ και Σέρχιο Γιουλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή για τον Τζέφρι Τέιλορ. Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ είναι στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 19-6 και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετά τον περίπατο επί της Φενέρ και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και ο Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ