Ολυμπιακός: Ατομικό ο Πολ, παρέμεινε εκτός ο Ρούμπιτ

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Πολ, παρέμεινε εκτός ο Ρούμπιτ

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (27/02, 21:05), με τον Μπράντον Πολ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας (27/02, 21:05).

Ο Μπράντον Πολ, ο οποίος απουσίασε και από την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πατώντας παρκέ.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, με τον Αμερικανό να μένει για άλλο ένα παιχνίδι εκτός προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης με το σύνολο του Γιώργου Σφαιρόπουλου.

Τις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν οι δύο Αμερικανοί αγωνιστούν απέναντι στους Ισραηλινούς.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ φυσικά εκτός θα είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ