Πρίντεζης: «Ξέρουμε τον Σφαιρόπουλο, να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι»

Πρίντεζης: «Ξέρουμε τον Σφαιρόπουλο, να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε για την  αναμέτρηση της ομάδας του με την Μακάμπι στο Ισραήλ και την κόντρα με τον πρώην προπονητή του στον  ομάδα του Πειραιά.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά με τους νέους παίκτες, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, αναχώρησε ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε για τις απουσίες, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αλλά και την δύσκολη έδρα των Ισραηλινών.

Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων αρχικά είπε: «Τα προβλήματα όντως είναι λιγότερα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας, ο Ρούμπιτ δεν ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε μια δύσκολη, παραδοσιακά, ομάδα. Για να καταφέρουμε να την κερδίσουμε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε, ίσως και για 40 λεπτά. Το ελπίζουμε».

Για το γεγονός ότι απέναντί τους θα είναι ο παλιός προπονητής τους, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Πρίντεζης είπε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόουτς αρέσει πολύ να επικεντρώνεται στην άμυνα, θέλει να κάνει τη ζωή της αντίπαλης ομάδας πιο δυσκολη, να προσπαθεί εκείνος να τρέχει στον αιφνιδιασμό, να βάζει εύκολα καλάθια και να βρίσκει ενέργεια μέσω της άμυνας.

Αντίστοιχα και εμείς θα πρέπει να το προετοιμάσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε τέτοια πράγματα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και να καταφέρουμε και εμείς  να παίξουμε καλή άμυνα γιατί η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Τέλος, για την δύσκολα έδρα της Μακάμπι, υποστήριξε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα μας δώσει συγκέντρωση και κίνητρο, παρά ψυχολογία στην άλλη ομάδα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ