Πιτίνο: «Αυτοί οι τρεις μου έφτιαξαν το κέφι, δεν μπορώ να χωνέψω τους 96 πόντους»

Πιτίνο: «Αυτοί οι τρεις μου έφτιαξαν το κέφι, δεν μπορώ να χωνέψω τους 96 πόντους»

Μπορεί να ήταν στεναχωρημένος με την βαριά ήττα της ομάδας του από την Ρεάλ, όμως το έριξε… έξω με καλούς φίλους του στην Μαδρίτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε στην Μαδρίτη, χάνοντας από την Ρεάλ, δεχόμενος 96 πόντους. Παθητικό που δεν το έχει για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην άμυνά τους.

Ο Ρικ Πιτίνο από την μεριά του έχει… διφορούμενα συναισθήματα. Δύσκολο να «χωνέψει» τους πόντους που δέχθηκε η ομάδα του με την «Βασίλισσα» των τόσων απουσιών, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός για τρεις περιόδους αλλά αποκαρδιωτικός στην τέταρτη περίοδο, με τους Πράσινους να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια, όπως έγινε και στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη είχε και έναν λόγια για να χαρεί ο Hall Of Famer τεχνικός του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία με φίλους που τον επισκέφτηκαν στην Μαδρίτη, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την… λύπη του για τους 96 πόντους της άμυνάς του.

Συγκεκριμένα ο Ρικ Πιτίνο έγραψε, «Μπορεί να μη ξεπεράσω ποτέ την άμυνα που παίξαμε απόψε, αλλά αυτοί οι τρεις αγαπημένοι μου έφτιαξαν το κέφι στη Μαδρίτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ