Αταμάν : «Ομάδα με πειθαρχία ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν : «Ομάδα με πειθαρχία ο Παναθηναϊκός»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως οι πράσινοι είναι μια ομάδα με πειθαρχία που έχει έναν εξαιρετικό οργανωτή, τον Νικ Καλάθη.

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό (4/1) παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Εφές Εργκίν Αταμάν, για την Euroleague.

Ο Τούρκος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Νικ Καλάθη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται εκτός έδρας νίκες. Επίσης αναφέρθηκε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ λέγοντας πως είναι μια ομάδα με πειθαρχία και θα πρέπει η ομάδα του να παίξει άμυνα αν θέλει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ.

«Ξεκινάμε το δεύτερο μισό της Euroleague σε δύσκολη θέση. Πρέπει να πάρουμε εκτός έδρας νίκες για να καλύψουμε την απόσταση που έχουμε με άλλες ομάδες στην κατάταξη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πειθαρχία και έχει τον Νικ Καλάθη που οργανώνει πολύ καλά το παιχνίδι της. Τόσο οι γκαρντ, όσο και οι ψηλοί παίκτες είναι πολύ επικίνδυνοι. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα», ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Μπιρκάν Μπατούκ είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι. Τα ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα είναι πάντα δύσκολα. Παίζουμε καλύτερη άμυνα στα τελευταία παιχνίδια και, γενικά, καλύτερο μπάσκετ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο παρκέ και να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη με τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ