Φεύγουν τα εισιτήρια του ντέρμπι των «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα

Παρότι οι συνθήκες δεν ευνοούν, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει τίποτ' άλλο, παρά μόνο το ντέρμπι της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό.


Φεύγουν τα εισιτήρια του ντέρμπι των «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα | to10.gr

Τι κι αν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναμένεται να προτείνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων, τι κι αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα αντιπροτείνει να γίνουν οι αγώνες δίχως φιλάθλους στην εξέδρα. Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, φεύγουν με ταχύτερους ρυθμούς, απ’ ότι έφυγαν οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης από τη Χίο.

Η τηλεδιάσκεψη, ο Τσιόδρας και το μόνο σίγουρο…

Έχουν απομείνει 2.000 εισιτήρια κι αυτά αναμένεται να εξαφανιστούν πριν βγει η εβδομάδα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πτοούνται από τον τρόμο που ακολουθεί τα πρώτα κρούσματα του ιού στη χώρα, θέλουν να δουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, που μπορούν να παρακολουθήσουν και γι’ αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί (ενδεχομένως κι αύριο) το sold out.

Από την άλλη κανείς δεν ξέρει αν η πώληση των εισιτηρίων θα βρει αντιστοίχιση στις εξέδρες του ΣΕΦ, καθώς η τελική απόφαση ανήκει στους φορείς του κράτους. Από την απόφαση των Κικίλια και Αυγενάκη θα εξαρτηθούν τα πάντα, στον Ολυμπιακό, πάντως, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι δεν θα γίνει ο αγώνας χωρίς τον κόσμο τους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ