Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στο Τελ Αβίβ

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στο Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τη Μακάμπι για τις δυο φάσεις που έκριναν τον αγώνα και ήδη εκφράστηκε η δυσαρέσκεια στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στην 26η αγωνιστική της EuroLeague, όμως δεν τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο +6 1:30 λεπτό πριν τη λήξη.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα τελικά με 71-70, σε ένα παιχνίδι που κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, όμως υπάρχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του ματς στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, υπάρχει δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τις δυο φάσεις που έκριναν τον αγώνα και ήδη εκφράστηκε στην Ευρωλίγκα, ενώ οι παίκτες συζητούσαν τις απoφάσεις των διαιτητών ακόμα και στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της αποστολής.

Οι δυο φάσεις που παραπονούνται οι Πειραιώτες κι έκριναν τον αγώνα είναι το φάουλ που χρέωσαν στον Παπανικολαου τον Γουιλμπεκιν και εκτέλεσε 3 βολές και στην αμέσως επόμενη φάση, που έδωσαν απλό φάουλ πάνω στον Μπολντγουιν αντί για αντιαθλητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ