Παναθηναϊκος: Στον… πάγο ο Παππάς με απόφαση Πιτίνο

Παναθηναϊκος: Στον… πάγο ο Παππάς με απόφαση Πιτίνο

Μετά από απόφαση του Ρικ Πιτίνο, ο Έλληνας γκαρντ έμεινε εκτός προπόνησης μετά και τον αποκλεισμό του από την 12άδα στο ματς με την Λαμία. Επιστροφή για Μπέντιλ, Παπαγιάννη και Βουγιούκα.

Δεν λένε να ηρεμήσουν στον Παναθηναϊκό. Υπήρχε καπνός πριν από το ματς με την Λάρισα και τελικά εμφανίστηκε και η φωτιά στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι σχέσεις του Ρικ Πιτίνο με τον Νίκο Παππά δεν διάγουν και την καλύτερή τους περίοδο. Ο Αμερικανός τεχνικός του Τριφυλλιού τον είχε αποκλείσει από την 12άδα των Πρασίνων στο παιχνίδι με την Λάρισα, όμως αυτή δεν ήταν απλά μία προειδοποίηση.

Η ιστορία έχει και συνέχεια, αφού ο προπονητής του Παναθηναϊκού και μετά από απόφασή του, έβαλε στον… πάγο τον Νίκο Παππά, ο οποίος δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Κυριακή (01/03). Οπως όλα δείχνουν πρόκειται για πειθαρχικής φύσεως θέμα, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα εξομαλυνθεί εάν δεν υπάρξει κάποια υποχώρηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Νίκος Παππάς από καιρό δεν υπολογίζεται ως πρώτη επιλογή στους Πράσινους, πέρασε πολλούς τραυματισμούς μέσα στην σεζόν, ενώ ήταν μεταξύ της άκρης του πάγκου και εκτός 12άδας στα περισσότερα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Εκτός από την περίπτωσή του πάντως, ο Ρικ Πιτίνο είδε τους Ίαν Βουγιούκα, Γιώργο Παπαγιάννη και Μπεν Μπέντιλ να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που του απασχολούσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ