Έλις: «Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου, θα παίξω για την ομάδα και τον κόσμο»

Έλις: «Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου, θα παίξω για την ομάδα και τον κόσμο»

Το αυριανό ντέρμπι αιωνίων σχολίασε ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στα στοιχεία που πρέπει να έχει στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός προκειμένου να επικρατήσει.

Έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Οκτάβιους Έλις. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ανέφερε πως περιμένει μια τρελή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ενώ στάθηκε στα στοιχεία που θα θα κρίνουν την αναμέτρηση.

«Θα είναι τρελό το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα. Είναι η πρώτη μου φορά και παίζουμε εντός έδρας. Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου, εγώ θα παίξω για την ομάδα και τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Έλις στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς:

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε ως ομάδα, να ακούμε τον προπονητή και τους αρχηγούς μας. Με τον κόουτς έχουμε μεταμορφωθεί σε μία ομάδα που παίζει καλά αμυντικά».

Κλείνοντας, τόνισε: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, είμαι ενθουσιασμένος και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε για τα πλέι-οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ