Ο Γιαννακόπουλος πηγαίνει ΣΕΦ – Ο Ολυμπιακός ζήτησε να του απαγορευτεί η είσοδος

Ο Γιαννακόπουλος πηγαίνει ΣΕΦ – Ο Ολυμπιακός ζήτησε να του απαγορευτεί η είσοδος

Ο Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο στην αστυνομία με το οποίο ζητάει να μην επιτραπεί η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού απάντησε μέσω Instagram, λέγοντας πως ήταν στον δρόμο για το σπίτι αλλά… γυρίζει για να πάει να δει από κοντά το ντέρμπι.

Το ντέρμπι… άρχισε νωρίς. Περίπου τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ανάρτησής του στο Instagram αποκάλυψε έγγραφο της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς την αστυνομία στο οποίο αναφερόταν πως για λόγους ασφαλείας δε θα πρέπει να του επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας, αν αποφασίσει να πάει.

Μετά από λίγο και πάλι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πάει και να δει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της 27η αγωνιστική της Euroleague. «Στον δρόμο για το σπίτι ήμουν, αλλά αφού το θέλετε θα σας έρθω», έγραφε η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν προς το παρόν την παρουσία του Γιαννακόπουλου, πλην όμως στην αστυνομία ήδη παίρνουν μέτρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, από τη στιγμή που ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δηλώνει μέσω Instagram πως θα πάει στο Ειρήνης και Φιλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ