Πέσιτς: «Δεν χρειαζόμαστε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας»

Πέσιτς: «Δεν χρειαζόμαστε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να επανακτήσει την αγωνιστική της ταυτότητα.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα.

Ο τεχνικός των Καταλανών, μίλησε για το ματς με την ομάδα του Ρενέσες και υποστήριξε ότι: «Δεν παίζουμε εξαιρετικά. Όμως, δίνουμε αρκετά, ώστε να κερδίζουμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε πολλούς τομείς και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά, όταν μας δίνεται η ευκαιρία να προπονηθούμε. Είμαστε… πάνω – κάτω χαρούμενοι με τα αποτελέσματα που έχουμε. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, δεν χρειαζόμαστε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας. Πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό μέσα στους αγώνες μας.

Η Άλμπα έχει αυτή τη συνέπεια, με τον Αΐτο στον πάγκο της την τελευταία τριετία. Οι παίκτες έχουν μάθει να παίζουν το στυλ που θέλει, κυρίως στο τρανζίσιον. Πάντως, δεν παίζουν μόνο επίθεση, αλλά και καλή, σκληρή άμυνα, ειδικά εντός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ