Καλάθης: 2ος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, πέρασε τον Διαμαντίδη (vid,pic)

Καλάθης: 2ος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, πέρασε τον Διαμαντίδη (vid,pic)

Με τις τρεις ασίστ που πέτυχε στα πρώτα πέντε λεπτά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νικ Καλάθης ανέβηκε στην δεύτερη θέση των πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας και πλέον κυνηγάει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Νικ Καλάθης  βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη πριν το τζάμπολ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήθελε τρεις ασίστ για να τον ξεπεράσει  στην σχετική κατηγορία.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού  κατάφερε μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα να μοιράσει τρεις ασίστ με αποτέλεσμα να φτάσει τις 1.256 στην καριέρα του, προσπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Μάλιστα ο Καλάθης κατάφερε να ξεπεράσει τον «3D», έχοντας  67 αγώνες λιγότερους από τον παίκτη-θρύλο του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ .Πιο συγκεκριμένα ο Καλάθης το πέτυχε σε 211 αγώνες ,ενώ ο Διαμαντίδης σε 278 αναμετρήσεις  το δικό του ρεκόρ.

Πλέον μπροστά του βρίσκεται μόνο ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής 1.516 τελικές πάσες στην Ευρωλίγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Νικ Καλάθης έχει 9,2 μέσο όρο στις ασίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@ncalathes just conquered the 2nd place in @euroleague All-Time Assists! ☘ 1.256 assists and counting! 🔥 #WeTheGreens #paobc #panathinaikos #euroleague #paocsk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ