Παναθηναϊκός: Το… παλούκι πρόγραμμα των Πρασίνων για τα πλέι οφ

Παναθηναϊκός: Το… παλούκι πρόγραμμα των Πρασίνων για τα πλέι οφ

Μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το συγκρότημα του Ρικ Πιτίνο απειλείται ακόμα και για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθότι ακολουθούν έξι απαιτητικές αγωνιστικές ενώ χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες.

Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ήταν κομβικό για τον Παναθηναϊκό. Η νίκη ήταν επιβεβλημένη για τους Πράσινους, όχι για την υστεροφημία τους αλλά για την επιβίωσή τους!

Ο Παναθηναϊκός πλέον ισοσκέλισε τις νίκες-ήττες του, έχοντας πλέον 14-14 ρεκόρ στην φετινή Ευρωλίγκα. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Ότι πλέον απειλειται ακόμα και η είσοδό του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 6η θέση, η Φενέρ τον ακολουθεί, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες κάτω από την 7η θέση.
Γιατί όμως κινδυλογούμε; Επειδή το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας παραείνει δύσκολο για την συνέχεια.

Όπως τονίζει διαρκώς ο Ρικ Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός θέλει 2 με 3 νίκες για να εξασφαλίσει την οχτάδα, με τις εκτιμήσεις να υποστηρίζουν ότι χρειάζονται τουλάχιστον 16 νίκες για να βρεθεί κάποιος στα πλέι οφ.

Μετά την ΤΣΣΚΑ λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχει τις Φενέρμπαχτσε εκτός, Άλμπα Βερολίνου εκτός, Χίμκι εντός, Αναντολού εκτός, Μακάμπι εντός και Μπασκόνια εκτός.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, και με αυτήν την εικόνα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα η ομάδα των Πρασίνων, με τα υπόλοιπα ματς να είναι πραγματικά ζωής ή θανάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ