Μπόλντγουιν: «Το μπάσκετ ήταν το χειρότερό μου, όταν ήμουν μικρός»

Μπόλντγουιν: «Το μπάσκετ ήταν το χειρότερό μου, όταν ήμουν μικρός»

Ο Αμερικάνος γκάρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε κυρίως στα παιδικά του χρόνια

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν επικεντρώθηκε κυρίως στην παιδική του ηλικία, την σχέση του με το μπάσκετ εκείνο το διάστημα και την επίδραση που είχε από την οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν:

«Η μητέρα μου δούλευε για το FBI και ο πατέρας μου για τη δίωξη ναρκωτικών. Είναι μεγάλοι φίλαθλοι των σπορ, πάντα παρακολουθούν αλλά και έπαιζαν. Στο κολέγιο ο πατέρας μου έπαιζε φούτμπολ και είχε κάποιες προπονήσεις με ομάδες του NFL και η μητέρα μου ήταν πραγματικά αθλήτρια, καθώς ασχολούνταν με τη γυμναστική. Επίσης έπαιζε βόλεϊ. Εξαιτίας αυτού, ήμουν πάντα μέσα στα σπορ, έκανα: Κολύμβηση, έπαιξα λακρός, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, φούτμπολ, στίβο και φυσικά μπάσκετ.

Νιώθω ευλογημένος που είχα αυτές τις ικανότητες και πάντα ήμουν αναμεμειγμένος με τα σπορ. Όλοι στο περιβάλλον μου πίστευαν πως θα γίνω επαγγελματίας σε ένα από αυτά τα τρία (μπάσκετ, φούτμπολ, μπέιζμπολ). Από μικρός είχα αφήσει σημάδια των ικανοτήτων μου και ήμουν καλύτερος από τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου ή στη γειτονιά.

Πάντα παρακολουθούσα διάφορους από άλλα σπορ για να πάρω τεχνικές. Έβλεπα για παράδειγμα τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ σε βίντεο ή τον Ρέτζι Μπους όταν ήταν στο κολέγιο. Έβλεπα επίσης τον Άλεν Άιβερσον. Όλους αυτούς τους έβλεπα στο Youtube και προσπαθούσε να αντιγράψω τεχνικές τους και κινήσεις τους.

Το μπάσκετ ήταν το… χειρότερό μου άθλημα (γελάει). Ήμουν καλύτερος στο μπέιζμπολ και αρκετά καλός στο φούτμπολ. Στο μπάσκετ είχα την αθλητική ικανότητα για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Μετά πέρασε δύο καλοκαίρια στο AU Basketball και η βελτίωσή μου ήταν πολύ-πολύ καλύτερη, παίζοντας με μεγάλα ταλέντα.

 

Το μπάσκετ ήταν μία… πρόκληση για μένα. Πάντα ήμουν έτοιμος για να αναλάβω μία πρόκληση. Αν έρχονταν κάποιος και έλεγε αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, μου έδινε μεγάλο κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ