Αταμάν: «Απίστευτος ο Λάρκιν, παίκτης-κλειδί ο Μίτσιτς»

Αταμάν: «Απίστευτος ο Λάρκιν, παίκτης-κλειδί ο Μίτσιτς»

Ο προπονητής της Εφές αποθέωσε τους δύο παίκτες του για την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Ντάνστον έπαιξε στο 100% μετά τον τραυματισμό του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.  Ο Τούρκος τεχνικός της Εφές, αποθέωσε τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς για όσα έκαναν στο παρκέ απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Μετά το ματς υποστήριξε λοιπόν ότι: «Επιστρέψαμε στο γήπεδό μας μετά από έναν μήνα. Ακόμα ένα sold out ματς, ακόμα ένα φανταστικό ματς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Φυσικά, ο Σέιν Λάρκιν είχε ένα απίστευτο ματς, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με τραυματισμό, ήταν αμφίβολος, αλλά είναι αδύνατο για έναν παίκτη σαν τον Λάρκιν να έχει δύο σερί άσχημα ματς. Επέστρεψε σήμερα με ένα καταπληκτικό ματς. Ο Μίσιτς έπαιξε επίσης εξαιρετικά, ειδικά στην αρχή του αγώνα με τα pick and roll στην επίθεση.

Ο Ντάνστον έπαιξε για πρώτη φορά στο 100% μετά από πέντε μήνες, μας βοήθησε πολύ. Δείξαμε για ακόμα μία φορά την δύναμή μας. Έχουμε ακόμα δύο ματς στην έδρα μας, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης – κλειδί για εμάς, είχαμε 9 ασίστ στο Τελ Αβίβ ενώ ο μέσος όρος είναι στις 20. Έπαιξε καταπληκτικά, σκόραρε και τους βρήκε όλους στη κατάλληλη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ