Χάινς: «Τιμή για την Ευρωλίγκα ο Ρικ Πιτίνο»

Χάινς: «Τιμή για την Ευρωλίγκα ο Ρικ Πιτίνο»

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού και το πόσο σημαντικό είναι για την Ευρωλίγκα που τον έχει στις τάξεις της.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, με τον Κάιλ Χάινς να εκθέτει τους ψηλούς του Ρικ Πιτίνο.
Ο πάλαι ποτέ σέντερ του Ολυμπιακού ήταν κυρίαρχος απέναντι στους παίκτες των Πρασίνων, πραγματοποίησε μία άρτια εμφάνιση και όπως πάντα ήταν εκ των κορυφαίων του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά το ματς στο ΟΑΚΑ μίλησε στο στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφέρθηκε για τον Ρικ Πιτίνο και το πόσο τυχερή είναι η Ευρωλίγκα που έχει στις τάξεις της έναν τόσο θρυλικό προπονητή.

Αναλυτικά ο Χάινς στο (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

– Περίμενες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ένα τόσο εύκολο βράδυ μέσα στο ΟΑΚΑ;

«Το τελικό σκορ σε ξεγελάει… Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ήταν καθόλου εύκολη. Από το πρώτο τζάμπολ παίξαμε δυνατά, με επιθετική άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ταλαντούχα ομάδα και ήταν μία δυνατή πρόκληση για εμάς, ενόψει της συνέχειας μας στη Euroleague και στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του πρωταθλητή».

– Γνωρίζεις καλά τον Παναθηναϊκό και από τη θητεία σου στον Ολυμπιακό. Θυμάσαι να έχεις ξαναδεί τους «πράσινους» να πέφτουν αμαχητί μέσα στο «σπίτι» τους;

«Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εντός οκτάδας και έχει άλλα έξι ματς να δώσει για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Στη φετινή Euroleague όλα είναι πιθανά. Σίγουρα όμως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο και δίκαια βρίσκεται στην έκτη θέση. Σίγουρα περιμένουμε ότι θα αποδώσει ακόμη καλύτερα».

– Ο Ρικ Πιτίνο δέχθηκε και πάλι κριτική από μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Με την εμπειρία σου στα ευρωπαϊκά παρκέ πως εκλαμβάνεις αυτή την αμφισβήτηση για το πλάνο ενός προπονητή, η αξία του οποίου είναι μη αμφισβητήσιμη;

«Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας σπουδαίος προπονητής και σε αυτό δε χωράει αμφιβολία. Είναι ένας hall of famer προπονητής. Οι περισσότεροι από εμάς, κυρίως οι Αμερικανοί μεγαλώσαμε μαζί του, μέσα από την επιτυχημένη θητεία του στο Κεντάκι. Είναι άκρως τιμητικό για την Euroleague να έχει έναν προπονητή του επιπέδου του Πιτίνο στις τάξεις της».

– Με το πολύτιμο «διπλό», απέναντι στον Παναθηναϊκό, η πέμπτη της κατάταξης ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέμεινε στο «κυνήγι» της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της τέταρτης θέσης, που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

«Το σημαντικό για εμάς είναι να ελέγχουμε τα παιχνίδια που δίνουμε. Προσπαθούμε κάθε μέρα και αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε τα ματς. Οφείλουμε να είμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ