Πιανιτζάνι : «Ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα»

Πιανιτζάνι : «Ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα»

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλανο κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια κορυφαία ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (5/1, 21.00).

Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους κορυφαία ομάδα, ενώ γνωρίζει πως στο ΣΕΦ η ομάδα του θα περάσει δύσκολες στιγμές. Επίσης ο Πιανιτζάνι τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι σταθεροί και να έχουν πίστη αν θέλουν να κερδίσουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

«Θα πρέπει να έχουμε ταυτότητα, συνέπεια και να είμαστε συμπαγείς σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ, που αντιμετωπίζουμε προσεχώς, είναι οι κορυφαίες ομάδες στη βαθμολογία κι αυτό τα λέει όλα. Όμως δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους, αλλά τον εαυτό μας. Έχουμε χάσει επτά φορές σε ματς στα οποία είχαμε το προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο ή ήμασταν ισόπαλοι, μόνο σε δύο παιχνίδια δεν είχαμε το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και δημιουργούν μια δυσαρέσκεια, γιατί το ρεκόρ μας θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να είμαστε σταθεροί ακόμη κι απέναντι στον Πειραιά απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ