Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Χάινς (vid)

Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Χάινς (vid)

Ο Κάιλ Χάινς είναι το πρώτο μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας της Ευρωλίγκα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Ο Κάιλ Χάινς είναι ο πρώτος της ομάδας της δεκαετίας της Ευρωλίγκας, όπως ανακοινώθηκε μέσω βίντεο, με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού να καταλαμβάνει δίκαια μια θέση με τέσσερις κατακτήσεις και όντας ο παίκτης που άλλαξε μία γενιά ολόκληρη στη θέση «5».

Ο Αμερικανός σέντερ έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της διοργάνωσης τόσο με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, όσο και με του Ολυμπιακού.

«Ποτέ δεν κοίταζα τους ατομικούς τίτλους, αλλά αυτή η τιμή είναι πραγματικά ξεχωριστή», λέει ο Κάιλ Χάινς, δύο φορές κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας το 2016 και το 2018.

«Δεκάδες ταλαντούχοι παίκτες αγωνίστηκαν μέσα σε αυτήν τη δεκαετία και το κάνει ξεχωριστό για μένα που δεν με επέλεξαν μόνο οι συμπαίκτες μου ή οι αντίπαλοι, αλλά επίσης οι προπονητές, τα media και οι φίλαθλοι. Δεν το πιστεύω ακόμα. Είναι πραγματικά απίστευτο.

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου πριν δέκα χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια διάκριση. Μερικές φορές νιώθω πως ακόμα ονειρεύομαι. Ελάχιστοι έχουν κερδίσει τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους. Είναι απίστευτο. Η Ευρωλίγκα αναγνωρίζεται παντού ως μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως και όλοι πλέον καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να διακρίνεσαι σε αυτήν. Πόσο δε μάλιστα να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα.

Ανυπομονώ να δω πόσο ακόμα θα αναπτυχθεί αυτή η λίγκα. Νιώθω περήφανος και χαρούμενος πως αποτέλεσε κομμάτι της όλα αυτά τα δέκα χρόνια κι ανυπομονώ να συνεχίσω και να μοιραστεί μερικές ακόμα σημαντικές στιγμές και την επόμενη δεκαετία».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ