Προς Κάουνας το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Προς Κάουνας το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από παντού η Ευρωλίγκα φέρεται να αλλάζει γνώμη και είναι έτοιμη να μεταφέρει το Αρμάνι - Ολυμπιακός στο Κάουνας.

Στη λύση της Λιθουανίας και συγκεκριμένα του Κάουνας φέρεται να καταλήγει η Ευρωλίγκα όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν και από τις πιέσεις που δέχτηκε για να μη διεξαχθεί το παιχνίδι στο Μιλάνο.

Η διοργανώτρια αρχή κάλεσε χθες τον Ολυμπιακό να μεταβεί στο Μιλάνο για να δώσει κανονικά εκεί το παιχνίδι, με την ΚΑΕ να αντιδρά και να στέλνει χθες αργά το βράδυ νέο αίτημα. Σήμερα η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας κάλεσε τον Ολυμπιακό να μην ταξιδέψει, καθώς θα υπάρχει στη συνέχεια κίνδυνος και για άλλους ανθρώπους.

Πέραν τούτου, η ελληνική κυβέρνηση έχει επισημάνει πως όσοι έρχονται από Μιλάνο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την Ευρωλίγκα, που φαίνεται να παίρνει τη λογική απόφαση να μην διεξάγει το παιχνίδι στο Μιλάνο, που είναι τεράστια η έξαρση του κορωνοϊού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επικρατέστερο γήπεδο για να γίνει το παιχνίδι είναι αυτό της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ