Επίσημο: Στο Βερολίνο το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Επίσημο: Στο Βερολίνο το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Η Euroleague αποφάσισε το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου κεκλεισμένων των θυρών στο Βερολίνο.

Και επιτέλους πάρθηκε η τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό.

Η Ευρωλίγκα νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι τα παιχνίδια στην Ιταλία θα…. μετατεθούν και το μοναδικό που απέμενε ήταν το που θα γίνουν τελικά.

Σχετικά με τους Ερυθρόλευκους η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε το παιχνίδι με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να γίνει στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Βερολίνο.

Η Μερσέντεζ Μπενζ, έδρα της τοπικής Άλμπα, θα φιλοξενήσει το ματς Αρμάνι-Ολυμπιακός, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας), και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός, παιχνίδι για την 29 αγωνιστική της σεζόν 2019-20 της Ευρωλίγκας, προγραμματίστηκε εκ νέου να γίνει στην Mercedes-Benz Arena, στο Βερολίνο την Παρασκευή 13 Μαρτίου με το τζάμπολ να πραγματοποιείται στις 21:45. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ