Ολυμπιακός:  Χωρίς Μιλουτίνοφ και Κόνιαρη στο Βερολίνο

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Κόνιαρη στο Βερολίνο

Δύο οι απουσίες του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Σέρβος σέντερ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από λουμπάγκο και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τραυματισμούς ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα έχει δύο απουσίες για το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την Αρμάνι Μιλάνο στο Βερολίνο, στο κεκλεισμένο ματς της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ποιοι θα λείψουν; Τον έναν τον γνωρίζαμε, ο άλλος προέκυψε στη συνέχεια. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτη στο ΣΕΦ (11/03) και απευθείας «κόπηκε» από τον προπονητή του για το ματς της Παρασκευής. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και για ένα ακόμα ματς τίθεται νοκ άουτ από τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Εκτός όμως έμεινε και ο Αντώνης Κόνιαρης! Ο Έλληνας γκαρντ έχει πάθει λουμπάγκο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί και εννοείται να παίξει απέναντι στους Ιταλούς.

Την θέση των δύο απόντων αναμένεται να πάρουν ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με την αποστολή των Ερυθρόλευκων να αποχωρεί την Πέμπτη στις 07:30 για το Βερολίνο, όπου και θα πραγματοποιήσει προπόνηση μία μέρα πριν το ματς με την Αρμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ